Our restaurant

Restaurant Loreto (Reserveringen: 966 431 764)

Restaurant Loreto biedt een ruime keus aan heerlijke maaltijden zoals rijst gerechten (specialiteit van de streek), cous cous, Puchero (Valenciaans stoofgerecht), cordero (lamsvlees), rape (zeeduivel) en in het seizoen: ciervo (ree). Alles met verse ingredienten, voornamelijk uit eigen tuin wat groente en fruit betreft. Bereid volgens oude familie recepten en typerend voor de streek.

Het dagmenu bestaat uit een keuze van diverse voorafjes, gevolgd door een hoofdgerecht van vis of vlees, zelfgemaakt dessert, wijn, bier of frisdrank naar keus en koffie toe. Dit alles voor 10€ (12,50€ tijdens feestdagen en in het weekend), ´s avonds is de prijs 13,50€ (15€ tijdens feestdagen en in het weekend) per persoon. Het restaurant is open van 8.00 uur ´s morgens tot middernacht. Ontbijt wordt geserveerd tot 11.00 uur, lunch vanaf 13.00 tot 16.00 uur en avondeten vanaf 19.00 tot 24.00 uur.

In de zomer zijn de bar en koffieshop de hele dag open voor drankjes en lichte versnaperingen. Strijk neer op ons buitenterras en geniet van de gezellige drukte in de autovrije Calle Loreto of ontspan in ons restaurant met airconditioning. Voor echte kalmte, kunt u terecht in onze historische 16-eeuwse patio voor uw ontbijt, lunch en/of avondeten of alleen voor dat beroemde glaasje wijn.

Met genoegen stellen wij onze zaal beschikbaar voor uw bruiloft, communie, doopfeest, verjaardag, jubileum of zakelijke bijeenkomst. We kunnen u het voordeel geven van onze ervaring om uw dag tot een bijzondere gelegenheid te maken.  Onze zaal is groot genoeg om circa 100 man te plaatsen en kan gehuurd worden met of zonder catering. Mocht u gelijktijdig hotelkamers willen boeken, dan krijgt u voor deze speciale tarieven.